Onderhoud en herstellingen

Met een regelmatig onderhoud blijft uw auto rijden als nieuw én bent u ook zeker van een veilige rit. Bij Autobedrijf Schepens verzorgend wij klein en groot onderhoud voor ALLE merken personenwagen en bestelwagens, met specialiteit Jaguar. Uw wagen goed onderhouden voorkomt onnodige kosten en verhoogt uw slaagkans bij keuring.

Elektrische storingen

Met onze laatste nieuwe uitlees-apparatuur kunnen wij vrij snel de juiste diagnose vast stellen. We beschikken over een uitgebreid assortiment aan hoogstaande toestellen, die wij steeds verder uitbouwen om u in de toekomst nog beter te kunnen bedienen.

Bandenservice

Een goede kwaliteit van uw banden zorgt voor uw veiligheid op de weg. Bij Autobedrijf Schepens kan je uiteraard terecht voor het onderhoud van uw banden. Van drukcontrole, uitlijnen, herstellen tot en met het vervangen van uw banden. Voor het wisselen van zomer- naar winterbanden en omgekeerd maakt u best TIJDIG een afspraak. Voor meer inlichtingen of een prijsofferte, neem vrijblijvend contact met ons op.

Schadeherstellingen

Bij autobedrijf Schepens kan u steeds terecht voor allerhande soorten schadegevallen. Wij herstellen ook alle schade aan het koetswerk en ruiten van uw wagen. Dit voor ALLE merken. Autobedrijf Schepens is tevens een erkend schadehersteller.

Eigen depannagedienst 24/24u

Wij beschikken tevens over een eigen depannagedienst. In geval van panne of in het ergste geval een ongeluk kan u 24/24u bij ons terecht.

Ceremoniewagen

Voor al uw feesten van huwelijk tot jubileum bieden wij u graag onze huurservice aan, van een exclusieve Cadillac cabrio (bouwjaar 1963). Vrijblijvend contact voor uw offerte op maat.

Verkoop onderdelen nieuw en tweedehands

In ons magazijn beschikken wij over een uitgebreid gamma aan hoog kwalitatief staande onderdelen aan goede prijzen (zowel nieuw als tweedehands). Onze tweedehandsonderdelen worden door ons vakkundig geselecteerd. Door onze wereldwijde contacten kunnen wij u snel bedienen. Mocht door omstandigheden blijken dat wij het door u gevraagde stuk niet op voorraad hebben, dan helpen wij u graag verder op bestelling. Bekijk hier een kleine greep uit ons assortiment.